Uitnodiging 'Dreamnight at the Museum'

Na het grote succes van vorig jaar is 'Dreamnight at the Museum' terug in het Maritiem Museum Rotterdam.

Op zaterdag 12 oktober opent het museum van 19:00 uur tot 21:30 uur zijn deuren speciaal voor gezinnen met chronisch zieke en gehandicapte kinderen. Zo kunnen ze hun zorgen even opzij zetten en genieten van een onvergetelijke museumavond. Als EVN mogen we 25 gezinnen met schoolgaande kinderen met epilepsie blij maken met toegangskaarten.

Wat je kunt verwachten

Het Maritiem Museum nodigt via diverse patiëntenverenigingen 300 kinderen en hun familieleden uit. Kinderen worden op deze avond als echte VIMK's (Very Important Museum Kids) ontvangen in het museum, met allerlei leuke activiteiten. Zo gaan de kinderen op avontuur in de wonderlijke haven van Professor Plons en ontdekken ze of zeemonsters echt bestaan. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen ook het boorplatform en de diepzeebodem in de ‘Offshore Experience’ bezoeken.

Heb je belangstelling?

Meld je dan voor 1 september aan via https://forms.gle/ANuHbrq1Uh9WCNP99. De eerste 25 gezinnen krijgen medio september via het museum de codes voor de toegangskaarten. Om de gelukkigen te bepalen, hanteren we het tijdstip waarop we de aanmeldingen ontvangen.

Goed om te weten

• Deze avond wordt door het museum georganiseerd. Je bent samen met ouders en kinderen van meerdere patiëntenverenigingen. Vanuit de EVN is er niemand aanwezig.
  • Ben je de gelukkige met kaarten, dan horen wij na afloop natuurlijk graag hoe je deze avond hebt beleefd.
  • Deze uitnodiging is speciaal voor EVN-leden. Ben je nog geen lid? Meld je dan hier aan, zodat je je alsnog kunt opgeven voor 'Dreamnight at the Museum'.