Reisorganisaties

Zolang epilepsie geen belemmering is, kan je prima zelfstandig op reis gaan of een vakantie boeken bij een 'normaal' reisbureau.

Heb je liever iets meer voorzieningen of hulp nodig? Of vindt je reizen met epilepsie wat spannend?

Er zijn verschillende organisaties die vakanties aanbieden waar extra aandacht is voor epilepsie. 

Vakantiereizen Epilepsiefonds

Het Epilepsiefonds biedt speciale vakantiereizen voor volwassenen en kinderen met epilepsie. Met behulp van een handig selectiesysteem op leeftijd, mobiliteit en zelfredzaamheid kan je zien welke reis het meest geschikt is.

De Blauwe gids

De Blauwe Gids is dé vakantiegids waarin accommodaties en reisorganisaties in binnen- en buitenland aangepaste accommodaties presenteren aan mensen met een beperking die op vakantie willen.

MEE vakantiewijzer

Deze vakantiewijzer geeft een uitgebreid overzicht van gespecialiseerde reisorganisaties en accommodaties. Daarnaast nog vele tips en andere informatie.

FLOW reizen

Flow Reizen biedt begeleide reizen aan naar de mooie plekjes in de wereld voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Alle seizoenen van het jaar. Alle type reizen: actief, avontuurlijk, cultureel of relaxed.

Picture Vakanties 

Picture Vakanties bundelt vakantiemogelijkheden voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke en/of psychische beperking, chronische ziekte, senioren, gezinnen en individuele vakantiegangers. Het aanbod bestaat o.a. uit zorgreizen, aangepaste vakantiewoningen, campings met aangepaste sanitaire voorzieningen, zorgvakanties en reisorganisaties voor mindervaliden.

Tekstwijziging of aanvulling voorstellen


Tekstsuggestie maken