Vrijwilligers

Om onze doelen te bereiken is de rol en inzet van vrijwilligers van cruciaal belang. Op indrukwekkende wijze zetten de vrijwilligers zich enkele uren of dagen per maand in voor anderen. Of voor de duur van een kortlopend project.

Daarbij zijn wij altijd op zoek naar mensen die bereid zijn om samen met andere enthousiaste mensen te helpen bij de ontwikkeling en uitvoering van het werk van de de vereniging.

Voor de organisatie van een Epilepsie Café of landelijke dag, fondsen werven, onderhouden van Facebook of website, nieuwe vrijwilligers aantrekken, teksten schrijven, een bestuursfunctie of fotograferen.

Wij bieden:

• een leuke, leerzame werkervaring;
  • goede begeleiding;
  • ontwikkelingsmogelijkheden door trainingen;
  • samenwerking in een prettig en enthousiast team;
  • de dankbaarheid van veel mensen die, wellicht met een beetje hulp van jou, het leven weer beter aankunnen.

Lijkt dit je wat? Informeer bij Elly Fokkema naar de mogelijkheden via 06 510 518 34 op dinsdag, woensdag en donderdag of vul het online formulier vrijwilligerswerk in. Je kunt ook onze actuele vacatures bekijken.

Weten wat onze vrijwilligers drijft? Lees hun verhalen.
Bep  Joke  Henk  Ada  Madeleine