Epilepsie Café Arnhem

Het Epilepsie Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met epilepsie, partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie en vrienden, maar ook professionals en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Zowel leden als niet-leden zijn welkom.

De opzet is om ongedwongen in een open sfeer met elkaar in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen. Voorlichting over epilepsie en de mogelijke gevolgen in het dagelijks leven staan daarbij centraal. Kortom: heb jij vragen over epilepsie, of wil jij gewoon eens in contact komen met lotgenoten?
Je bent van harte welkom.

Gedurende de avond is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Aanwezig:
Jurgen Schelhaas, neuroloog SEIN
Nel Perdaems, begeleidster LWOE (Landelijk Werkverband Onderwijs en Epilepsie)

Zaal open om 19.00 uur

Toegang is gratis.

Vriendelijk vragen wij een financiële bijdrage voor de door ons gemaakte kosten.

Meer informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Gerda Legebeke, telefoon 026 - 311 44 72. Ook kan je per e-mail informatie opvragen: arnhem@epilepsiecafe.nl

Graag aanmelden via de link zodat wij weten hoeveel mensen er komen. Maar je kan altijd op het laatste moment komen zonder aanmelding.