Terug naar de afdeling

Woensdag 21 februari

Vandaag werd ik weer naar de afdeling gebracht.
Eerst ging het infuus dat in mijn polsslagader zat eruit. In ieder geval weer een slangetje minder! Rond 9:45 uur werd ik opgehaald door 2 verpleegkundigen. Al snel was ik toen op de kamer waar ik maandag ook was. Ik was nog steeds heel moe en ik heb toen ook nog veel geslapen. Later in de middag kwamen mijn ouders en zus weer. Ze hadden een heliumballon meegenomen. Lief van hun! Nu staat er dus een blij kijkende paarse bloem naast mijn bed!

Ik werd op een gegeven moment ontzettend misselijk, ik kotste toen gal uit. Waarschijnlijk omdat ik sinds maandagavond 23:00 uur niets meer had gegeten. Ik wilde toen ook graag wat avondeten. Dat heb ik gehad, een beetje wortel en een beetje van de vegetarische burger. Maar dat kon ik ook niet binnenhouden helaas. Voor de rest van de avond heb ik daarom alleen nog wat water gedronken.
Alhoewel, ik kreeg ook nog vocht via het infuus. Deze avond mocht mijn katheter eruit, maar dat gaf mezelf nog geen goed gevoel. Ik had tenslotte nog niet eens op de rand van mijn bed kunnen zitten, laat staan dat ik nu naar de wc moet lopen. Ik wilde dat voor morgen bewaren.
De nacht van woensdag op donderdag heb ik ook veel geslapen, helaas heb ik wel het idee dat ik nu meer pijn had dan op de 24uurs recovery. Ik krijg nu alleen paracetamol en Celebrex.

Dag na op bed Heliumballon

Deze pagina delen