Recht uit mijn hart: bedankt allemaal!

Woensdag 7 maart

Graag zou ik bij deze blog ook nog mensen willen bedanken.

Ik had dit traject sowieso niet aangekund zonder mijn lieve ouders, zus, familie en vriendinnen, maar er zijn ook ontzettend veel mensen van het UMC Utrecht, die ik graag wil bedanken.

Ten eerste dr. Van Eijsden, mijn neurochirurg toen ik had besloten om een tussenjaar te nemen voor de mogelijke operatie. Dat begon met het diepte-EEG. Van de botschroefjes, de implantatie van de diepte-elektroden en de grid en het verwijderen van de diepte-elektroden en de grid. Altijd is hij heel luchtig geweest over wat er ging gebeuren, legde hij het stapsgewijs uit en er konden ook nog wel wat grappen bij. Heel erg bedankt daarvoor! Daardoor bleef de sfeer relaxt en werd het niet ongemakkelijk.
Ten tweede dr. Van Rijen, de neurochirurg die 20 februari de operatie heeft gedaan. De operatie die plotseling kon. Hij heeft ook in december goed uitgelegd wat er precies bij de operatie zou gebeuren. Ook na de operatie is hij nog een paar keer langs geweest op de afdeling. Mijn hartelijke dank voor uw betrokkenheid!
Ten derde Janine Ophorst, de verpleegkundig specialist waar je met al je vragen terecht kan, als je op de poli bent, via de mail of de telefoon. Zo kan je altijd je vragen meteen kwijt en je weet zeker dat je er ook snel een antwoord op hebt. Het is zo ontzettend fijn om zo’n aanspreekpunt te hebben. Hartstikke bedankt Janine!
Dan ook zeker nog dr. Van der Salm, de neuroloog die zo goed meedacht bij het diepte-EEG om aanvallen op te wekken. Elke dag kwam ze weer met een nieuw plan. Dat was elke keer weer duidelijk en het heeft uiteindelijk genoeg epileptische activiteit opgewekt en 2 kleine aanvallen. Bedankt voor uw begeleiding en het meedenken!
Dan zeker nog de rest van het epilepsiechirurgie-team. Mensen die ik niet ken of heb gezien, maar die, zeker weten, enorm veel hebben gedaan om mij naar deze eindfase te leiden. Bedankt!

Nu heb ik 3 keer op dezelfde afdeling gelegen. Daarom wil ik ook zeker verpleegkundigen bedanken voor hun zorg maar ook zeker voor hun gezelligheid.
Graag zou ik willen bedanken: Stacy, Almara, Chantal, Wouter, Janneke, Geraldien, Lisan, Angela, Marita, Marije, Theo, Inge, Karin, Michaëla, Lotte, Maaike en Lianne. Als ik namen ben vergeten, ik zal je zeker niet in mindere maten willen bedanken, maar deze verpleegkundigen hebben mij toch wel het meeste geholpen en voor mij gezorgd bij welke van de 3 opnames dan ook.
Jullie hebben bij elke opname voor gezelligheid gezorgd als dat lukte, maar ook het juiste gedaan als het nodig was. Heel erg bedankt, ik zal jullie nog eens een kaart sturen! 😉

Deze pagina delen