Postzegels voor mensen met epilepsie

Postzegel In de aanvalOp 27 april 2013, op de verjaardag van Prins Willem-Alexander, presenteert de Epilepsie Vereniging Nederland de eerste twee postzegels in de serie ‘Epilepsie Verbeeld’. De EVN wil een link leggen tussen jonge kunstenaars die zelf epilepsie hebben en hun beleving verbeeld hebben in hun tekening, schilderij of beeldende kunst. De postzegels zijn per velletje van tien zegels te koop voor de prijs van € 7.50 voor leden en € 8,50 voor niet-leden (inclusief verzendkosten).

Postzegel Miep

Van elk verkocht velletje is één euro voor de EVN. Voor bedrijven die de postzegel zakelijk willen gebruiken, wordt de ledenprijs gehanteerd.

Door postzegels te kopen en anderen attent te maken op de zegels steunt u het werk van de Epilepsie Vereniging Nederland.