Activiteiten

Bij voldoende belangstelling starten we een gespreksgroep. Contact met lotgenoten kan steunend zijn, omdat je iets vergelijkbaars hebt meegemaakt; een half woord is vaak genoeg.

Wilt u deelnemen aan een gespreksgroep, meldt u zich aan bij Ingrid van den Bosch, coördinator Epilepsie Nabestaanden: tel. 06-10378451 (na 19.00 uur), nabestaanden@epilepsievereniging.nl

Vrijwilliger?

Om de activiteiten van Epilepsie Nabestaande te kunnen uitvoeren is uitbreiding van de werkgroep belangrijk. Familieleden (ouders, partners, broers, zussen) die met een overlijden door epilepsie zijn geconfronteerd, kunnen zich aanmelden als vrijwilliger. Ook in dat geval graag een berichtje naar Ingrid van den Bosch (zie bovenvermelde contactgegevens).