Medicijnkastje.nl


Logo medicijnkastje
Goed en veilig omgaan met uw medicijnen

In een oogopslag zien welke medicijnen uw kind gebruikt? Of een herhaalrecept aanvragen via uw pc? Dat is nu mogelijk. Met behulp van Medicijnkastje.nl krijgt u toegang tot alle medicijnen van uw kind en de bijsluiters via app of website.

Samenwerking Epilepsie Vereniging Nederland en Medicijnkastje.nl

De EVN is samenwerking aangegaan met Medicijnkastje.nl om u nog bewuster te maken van het geneesmiddelengebruik van uw kind. Inzicht in het medicijngebruik kan bijdragen aan het behoud van de continuïteit van de ingezette behandeling. In het Medicijnkastje is beschreven welke anti-epileptica uw kind gebruikt en wie de fabrikant is, samenstelling, dosering en toedieningsvorm.

Substitutie van anti-epileptica kan alleen na overleg en met instemming van arts en patiënt (u als ouder) conform de apothekersrichtlijn (KNMP richtlijn substitutie). Met de samenwerking wil de EVN u als verzorger van uw kind ondersteuning bieden om de continuïteit zelf te bewaken.

Herhaalrecepten bestellen

Met één muisklik vraagt u herhaalrecepten aan wanneer het u uitkomt, waar u ook bent. Het medicijngebruik van de afgelopen drie jaar is terug te vinden op app en website. Bent u verhuisd of gewisseld van apotheek? Zodra de apotheker zich aanmeldt voor Medicijnkastje.nl worden alle gegevens automatisch overgezet naar het medicatieoverzicht zonder daar zelf iets voor te hoeven doen. Hebt u vragen over de medicijnen van uw kind dan stelt u deze eenvoudig via de site van medicijnkastje.nl of app.

Mantelzorgers

U kunt uw medicatie-informatie delen met andere verzorgers, familie en of medisch professionals. Als u iemand toegang geeft tot het Medicijnkastje, kunt u in het logboek altijd zien door wie en wanneer uw gegevens zijn bekeken.

Gratis aanmelden

Meer informatie is te vinden op www.medicijnkastje.nl. Voor gebruik moet u zich éénmalig aanmelden bij de apotheek via een inschrijfformulier. Inloggen gaat met een persoonlijke code die u per sms ontvangt.
Hebt u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: support@medicijnkastje.nl

Ga naar www.medicijnkastje.nl »

Deze pagina delen