Nu ook een epilepsiecafé in Zuid-Nederland

Op donderdagavond 19 januari is voor het eerst een epilepsiecafé in het zuiden van Nederland. Om 19.00u. gaan de deuren van Cultuurhuis in Heerlen open. De bijeenkomst is van 19.30 u – 21.30 u.

Door heel het land worden onder auspiciën van de Epilepsie Vereniging Nederland epilepsiecafés georganiseerd. Het doel van deze cafés is elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en informatie verstrekken.

Voorlichting over epilepsie en de mogelijke gevolgen in het dagelijks leven staan centraal. Dit gebeurt in een informele en ontspannen sfeer. Mensen met epilepsie (oud en jong), partners, professionals, ouders van kinderen met epilepsie, familie en vrienden zijn van harte welkom.

Kortom: heeft u vragen over epilepsie of wilt u gewoon eens in contact komen met lotgenoten: u bent van harte welkom. Afhankelijk van het thema en bezoekers zullen er deskundigen aanwezig zijn die uw vragen kunnen beantwoorden.

Deze eerste editie van het epilepsiecafé in Zuid-Nederland en met name de provincie Limburg zal worden geopend door dr. K. Beerhorst, als neuroloog verbonden aan het Zuyderland ziekenhuis. Haar specialisatie is epilepsie.

Volgende edities staan gepland voor 2 maart, 13 april, 1 juni en  13 juli.

Klik hier voor meer informatie over het café.

 

 

 

Deze pagina delen