TRENDY SOS ARMBANDJES nu met korting via de EVN

Vanaf nu kunt u via de EVN bij mijnarmbandje.nl zo’n hip siliconen SOS armbandje aanschaffen tegen gereduceerd tarief. TRENDY SOS ARMBANDJES! Gegraveerd met persoonlijke teksten In 7 maten en 15 kleuren verkrijgbaar Stevig materiaal, langdurig te gebruiken Binnen 24 uur verstuurd Zowel voor kinderen als volwassenen 10% korting met kortingscode Bij 3 of meer bandjes… Lees verder »

CBG start campagne wisselwerking medicijnen en kruidenproducten

“Informeer altijd je arts of apotheker als je een kruidenproduct en een medicijn gebruikt” Medicijnautoriteit CBG vraagt in de campagne aandacht voor het gebruik van medicijnen in combinatie met veel gebruikte kruidenproducten. Het doel is om medicijngebruikers en zorgverleners bewust te maken dat kruiden invloed kunnen hebben op de werking van (andere) medicijnen. Veel mensen… Lees verder »

Vrijwilliger in het zonnetje: Ada

Als EVN vinden we het belangrijk dat het werk van vrijwilligers onder de aandacht wordt gebracht. Daarom zetten wij graag een vrijwilliger in het zonnetje! In deze editie: Ada Landman. Hoe lang ben je al vrijwilliger bij de EVN?34 jaar. Daarnaast ben ik 35 jaar lid van de EVN. Wat doe je als vrijwilliger?Ik ben… Lees verder »

Vrijwilliger in het zonnetje: Henk

Als EVN vinden we het belangrijk dat het werk van vrijwilligers onder de aandacht wordt gebracht. Daarom zetten wij graag een vrijwilliger in het zonnetje! In deze editie: Henk Marell. Hoe lang ben je al vrijwilliger bij de EVN?11,5 jaar, sinds 1 januari 2008. Wat doe je als vrijwilliger?Ik ben gespreksgroep begeleider en zit in… Lees verder »

Epilepsie Advieslijn in de schijnwerpers

De Epilepsie Advieslijn krijgt op werkdagen heel wat telefoontjes van mensen die graag willen praten met een ervaringsdeskundige. De gesprekken gaan onder andere over gezin, relaties, sport, verkeer, werk of opleidingen. Een paar cijfers van het eerste kwartaal op een rijtje: In de maanden januari, februari en maart kreeg de Advieslijn 167 telefoontjes en 34… Lees verder »

Testpersonen gezocht

Bron: SeizeIT In België zijn verschillende partijen (KULeuven/UZLeuven, UCB en Byteflies), onder de naam SeizeIT, een medische wearable aan het ontwikkelen die als doel heeft een breed spectrum epileptische aanvallen (seizures) nauwkeurig te detecteren in het dagelijkse leven. De discrete wearable maakt gebruik van verschillende biosensoren (EEG, hartslag, beweging) om ruwe data te verzamelen en… Lees verder »

Gezocht webredacteur/contentspecialist

EVN is op zoek naar een webredacteur/contentspecialist die vrijwillig, op basis van een tijdelijk project of als vast zijn of haar vaardigheden en enthousiasme los wil laten op onze nieuw te lanceren website! Naast het ver- en bewerken van reeds bestaande content krijg je ook de mogelijkheid jouw creativiteit te gebruiken om nieuw content te… Lees verder »

AO Geneesmiddelenbeleid 2019

Patiëntenfederatie Nederland onderneemt actie met brief naar kamercommissie Volksgezondheid, welzijn en sport betreft het Algemeen Overleg geneesmiddelenbeleid van 6 juni 2019 a.s. De problemen omtrent geneesmiddelen tekorten zijn niemand ontgaan, de hele keten van fabrikanten, groothandel, apotheker en natuurlijk de patiënt die het hardst getroffen wordt, met name de laatst genoemde. De patiënt krijgt de… Lees verder »

Lintjes voor EVN vrijwilligers

𝗝𝗼𝗸𝗲 𝗚𝗼𝘃𝗲𝗿𝘀 𝗯𝗲𝗻𝗼𝗲𝗺𝗱 𝘁𝗼𝘁 “𝗥𝗶𝗱𝗱𝗲𝗿 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗢𝗿𝗱𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗢𝗿𝗮𝗻𝗷𝗲-𝗡𝗮𝘀𝘀𝗮𝘂” Joke is, vanuit haar eigen ervaring als vrouw die zelf epilepsie had, een zeer stimulerend voorbeeld voor anderen. Zij zet zich al 27 jaar lang, gemiddeld 30 uur per maand op indrukwekkende wijze in als vrijwilliger voor de EVN. Zo heeft Joke een belangrijke bijdrage… Lees verder »

Jaarverslag en ALV notulen

Het jaarverslag 2018 en de jaarrekening 2018 zijn online beschikbaar op onze website. Tevens zijn de notulen van de Algemene Ledenvergadering (ALV) 2019 beschikbaar. Klik hier om ze te bekijken.