Nieuw magazine: puls!

201812.EVN.PULS-MAGAZINE.WEB

Als je net de diagnose epilepsie hebt gekregen, staat je leven behoorlijk op z’n kop. Wat staat ons te wachten? Kan ik nog werken? Gaan medicijnen helpen? Kan ik nog autorijden?

In het magazine ‘puls!’ geven wij antwoord op de meest gestelde vragen na de diagnose. Ervaringsdeskundigen en zorgprofessionals geven hun visie en andere mensen delen hun ervaringsverhalen.

Een magazine niet alleen voor mensen met epilepsie, maar ook voor hun naasten zoals familie, vrienden of collega’s. Want epilepsie heb je niet alleen.

Lees het magazine (56 pagina’s) hier rustig door als pdf bestand: puls_evn

Het magazine is ook in papieren variant te verkrijgen.
Niet-leden betalen 10 euro
EVN leden betalen 5 euro (als tegemoetkoming in de verzendkosten)
Dit kan door een mail te sturen naar info@epilepsievereniging.nl onder vermelding van naam, adres, woonplaats en of je lid bent of niet.
Je kan het bedrag overmaken op rekeningnummer NL42 INGB 0000971010 tnv Epilepsie Vereniging Nederland. Zet in de overschrijving. betalingscode:  2018_puls
Zodra het bedrag op onze rekening is ontvangen zullen wij het magazine opsturen.