Landelijke epilepsiedag 11 februari 2017

Epilepsie Vereniging Nederland
Antwoordnummer 7194
3990 TD  Houten

Op zaterdag 11 februari wordt door de Epilepsie Vereniging Nederland een landelijke Epilepsiedag gehouden. Locatie is het expertisecentrum Kempenhaeghe te Heeze (Noord-Brabant).
Dit in het kader van Wereldepilepsiedag op 13 februari.

Thema van deze dag is: ‘Wat als medicatie niet werkt’

De dag is ingedeeld in twee delen.
Een plenair ochtendprogramma met algemene introductie en uitleg behandelmethoden als medicatie niet werkt.
Een middagprogramma met twee rondes workshops rondom Nervus Vagus Stimulatie (NVS), epilepsiechirurgie, ketogeen dieet en psychosociale aspecten.

Klik hier voor het volledige programma

Zaterdag 11 februari van 11.00 tot 15.30 uur

Aanmelden
U kunt zich tot 4 februari aanmelden via telefoon 030-6344062 of email info@epilepsievereniging.nl
Vermeld bij aanmelding met hoeveel personen u komt, namen, adres, telefoonnummer, email, aan welke twee workshops u wilt deelnemen, uw lidnr (indien lid) en of u opgehaald wilt worden vanaf station Heeze.
Aan de dag zelf zijn verder geen kosten verbonden, uitgezonderd u eigen reiskosten.

Kempenhaeghe Heeze, Sterkselseweg 65 te Heeze
Er is op zaterdag geen standaard busdienst beschikbaar van en naar Kempenhaeghe.
Kempenhaeghe stelt busvervoer met een eigen chauffeur beschikbaar van en naar het station tussen 10.00 en 11.00 uur en tussen 15.30 en 16.15.

Houd u er rekening mee dat er géén kinderprogramma of opvang beschikbaar is.