Armbanden, hangers en andere gegevensdragers

Logo EVN winkelHorloge met alarm en SOS infoknop

Lydion horloge met informatieknop

Dit horloge is te koop in de EVN winkel.

Voor niet-leden € 84,50
Leden € 81,30

Bij druk op de knop krijgen hulpverleners info te zien die u zelf invoert, bijvoorbeeld:

• naam, adres en woonplaats
  • uiterst belangrijke info zoals ‘epilepsie’; ‘geen MRI’ bij NVS-dragers
  • huisarts
  • gegevens contactpersoon
  • bloedgroep
  • geb. datum
  • naam verzekeringsmaatschappij

Het alarm is 12 keer in te stellen per 24 uur, waarbij in te nemen medicatie (of activiteit) op display staat.
Horloges voor hem en haar, zwart of zwart/zilver; bandjes in verschillende kleuren.
Voor kinderen een klittenbandbandje.

Ga direct naar de winkel

SOS-talisman

SOS kettingHanger met medaillon waarin een 32 cm lange strook van waterwerend materiaal zit.

• Gegevens: naam, adres, woonplaats. telefoonnummer, bloedgroep, medische aantekeningen (zoals ‘epilepsie’, ‘NVS’ etc.), en algemene aantekeningen
  • hanger, armband en broche uitvoering
  • ook in uitvoering ‘pillendoosje’, met en zonder ketting
  • verschillende materialen: roestvrij staal, titanium, verchroomd, verguld en zilver
  • te voorzien met afbeeldingen zoals sterrenbeeld en medisch teken
  • verkrijgbaar bij ANWB-kantoren, juweliers, apothekers, warenhuizen, de betere drogist en via internet.

Kosten: variëren,  vanaf €20 afhankelijk van de uitvoering.

Adres: www.sostalisman.nl

Diverse SOS-hulpmiddelen

Kaartje met instructies voor omstanders.  De kaart is gratis.  Adres: Webwinkel Nationaal Epilepsie Fonds Diverse SOS-hulpmiddelenDiverse modellen om medische en/of identiteitsgegevens goed zichtbaar te dragen t.b.v. hulpverleners en omstanders. Adres: www.sosarmband.nl

ICE-Tags

Icetags met logo

Deze ICE-Tags zijn SOS banden die niet alleen functioneel zijn, maar er ook nog leuk uitzien. Er zijn armbanden en schoenbanden. U bepaalt zelf welke informatie er op moet komen.
www.icetags.nl

Ervaring met SOS-hulpmiddelen?

Heeft u ervaring met een van bovenstaande SOS-gegevensdragers in de praktijk?
Bijvoorbeeld hoe omstanders of hulpverleners er mee omgingen.

U kunt hieronder uw ervaring plaatsen.
Zet bovenin a.u.b. duidelijk om welk hulpmiddel het gaat.

1. verstijlen zegt:

Hallo daar ik nog een volle doos heb met splinternieuwe identiteitsbandjes voor de kinderen dacht ik misschien hebt u wel interesse .
    Ze zitten per honderd verpakt in een doos en er zitten tien van zulke dozen in een grote doos .
    Allemaal splinternieuw interesse stuur een mailtje terug voor meer informatie .mvg Timo

Plaats uw reactie