Medicijnkastje.nl

Logo medicijnkastjeGoed en veilig omgaan met uw medicijnen

In een oogopslag zien welke medicijnen u gebruikt? Of een herhaalrecept aanvragen via uw pc? Dat is nu mogelijk. Met behulp van Medicijnkastje.nl krijgt u toegang tot al uw medicijnen en bijsluiters via app of website.

Samenwerking Epilepsie Vereniging Nederland en Medicijnkastje.nl

De EVN is samenwerking aangegaan met Medicijnkastje.nl om u nog bewuster te maken van uw geneesmiddelengebruik. Inzicht in uw medicijngebruik kan bijdragen aan het behoud van de continuïteit van de ingezette behandeling. In het Medicijnkastje is beschreven welke anti-epileptica u gebruikt en wie de fabrikant is, samenstelling, dosering en toedieningsvorm.

Substitutie van anti-epileptica kan alleen na overleg en met instemming van arts en patiënt conform de apothekersrichtlijn (KNMP richtlijn substitutie). Met de samenwerking wil de EVN u als patiënt ondersteuning bieden om de continuïteit zelf te bewaken.

Herhaalrecepten bestellen

Met één muisklik vraagt u herhaalrecepten aan wanneer het u uitkomt, waar u ook bent. Uw medicijngebruik van de afgelopen drie jaar is terug te vinden op app en website. Bent u verhuisd of gewisseld van apotheek? Zodra de apotheker zich aanmeldt voor Medicijnkastje.nl worden al uw gegevens automatisch overgezet naar het medicatieoverzicht zonder daar zelf iets voor te hoeven doen. Hebt u vragen over uw medicijnen dan stelt u deze eenvoudig via de site van medicijnkastje.nl of app.

Mantelzorgers

U kunt uw medicatie-informatie delen met verzorgers, familie en of medisch professionals. Als u iemand toegang geeft tot uw Medicijnkastje, kunt u in het logboek altijd zien door wie en wanneer uw gegevens zijn bekeken.

Gratis aanmelden

Meer informatie is te vinden op www.medicijnkastje.nl. Voor gebruik moet u zich éénmalig aanmelden bij de apotheek via een inschrijfformulier. Inloggen gaat met een persoonlijke code die u per sms ontvangt.
Hebt u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: support@medicijnkastje.nl

Ga naar www.medicijnkastje.nl »

Deze pagina delen