“Ik & epilepsie” gedichtenwedstrijd

Op 21 maart is het Internationale Poëziedag. In aanloop naar die dag schrijven wij een gedichtenwedstrijd uit met de titel “Ik en epilepsie”

Idee is om je gevoel en de emotie achter epilepsie de ruimte en een platform te geven.
Of dit nou betrekking heeft op jezelf, partner, kind, broer/zus, familie, kennis en/of vriend/vriendin.
Laat je hart spreken. Er is geen goed of fout, lang of kort. Iedere stijl is welkom.
En een eigen titel mag natuurlijk ook.

Na 21 maart zullen alle gedichten worden beoordeeld door een panel en voor de winnaar ligt een toepasselijke prijs klaar.

Afhankelijk van het aantal inzendingen wordt een selectie gedichten gebundeld.
Tevens zullen wij ze ook plaatsen op Purple day (26 maart) op de website en Facebook pagina van de Epilepsie Vereniging Nederland.

Wij hopen al jullie gedichten te mogen ontvangen op communicatie@epilepsievereniging.nl
En anoniem insturen mag vanzelfsprekend ook.

_DSC9832