Heel erg duizelig

Maandag 12 maart

Ik ben afgelopen weekend zo ontzettend duizelig geworden… Sinds vrijdag is het alleen maar erger geworden. Gisteren was het zo erg dat ik bijna van de trap ben gevallen. Ik ben zo erg geschrokken. Dat deed de druppel overlopen en daarom had mijn moeder de afdeling gebeld. Daarna konden we meteen bij de SEH terecht. Daar zat ik dan binnen een week weer in het ziekenhuis.

Op de SEH dachten ze dat die enorme duizeligheid door mijn evenwichtsorgaan zou komen. Dat bleek niet zo te zijn. De KNO-arts was dus al snel niet meer nodig. Daarom kwam de neuroloog erbij. Met haar hebben we het over de pijnstillers gehad die ik gebruik. Mijn moeder en de neuroloog dachten aan de Celebrex. Ik gebruik waarschijnlijk de Celebrex al veel te lang en te vaak (diepte-EEG in oktober, opname in december en afgelopen 3 weken). Dus dan kan zo’n pijnstiller ook averechts gaan werken… 🙁

Nu ben ik per direct gestopt met de Celebrex en mag ik maximaal een week Oxycodon gebruiken. Als na 48 uur de duizeligheid nog steeds zo erg is, moet ik terugbellen.

 

Deze pagina delen