Gratis naar Ouwehand Dierenpark met Onky Donky

Namens de stichting Onky Donky mogen we een aantal gezinnen uitnodigen voor een gratis dag in Ouwehand Dierenpark op zondag 19 mei, zaterdag 27 juli en zondag 29 september. Dit is speciaal voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar oud. Ouders, broertjes en zusjes tussen de 3 en 12 jaar mogen ook mee.

• Op 19 mei en 27 juli: voor kinderen die epilepsie hebben en hun broertjes en zusjes / ouders
  • Op 29 september: kinderen (3 tot 12 jaar) van ouders die epilepsie hebben.

Onky Donky heeft een ‘huis’ op het terrein van Ouwehands Dierenpark. www.onkydonky.nl.Dit huis is steeds het centrale punt tijdens de dag. Het globale programma van de dag staat onderaan deze pagina.

Kom je ook? Stuur dan een e-mail naar info@epilepsievereniging.nl  met de namen en leeftijden van de kinderen, de namen van de ouders, eventuele dieetwensen en het telefoonnummer. Je kan met vragen ook contact opnemen met Marrie Kuijper via telefoonnummer 078 616 6060.

Let wel: er is ruimte voor 20 personen per dag, dus vol is helaas vol.
Leden van de Epilepsie Vereniging hebben voorrang ten opzichte van mensen die geen lid zijn van onze vereniging.
Ps. Een lidmaatschap kost slechts 35 euro per jaar

Globaal programma:

• 10:00 uur      Welkom door vrijwilligers van Onky Donky met koffie, thee of limonade. De kinderen gaan koekjes bakken, knutselen oid. Daarna krijgen ze een rondleiding door Ouwehands Dierenpark
  • 13:00 uur      Lunch in het huis van Onky Donky.
  • Het middagprogramma is vrij. Iedereen kan doen wat hij/zij zelf wil. In huis blijven, de dierentuin in, bijwonen show (zeeleeuwen), spelen in RavotAapia.
  • 15:30 uur      Terug in huis: drinken
  • 16:00 uur      Dagafsluiting. Kinderen krijgen een goodiebag als herinnering aan deze dag mee.