Aan het stuur als bestuurslid?

Om als vereniging zoveel mogelijk voor elkaar en voor alle mensen met epilepsie (en hun naasten) te kunnen betekenen zijn we op zoek naar uitbreiding van het aantal bestuursleden. Wij werken met verschillende portefeuilles zodat iedereen met zijn eigen kwaliteiten kan deelnemen.

Iets voor jou?
– Als je iets wil bijdragen rondom epilepsie;
– Als je jezelf wil uitdagen en verder ontwikkelen;
– Als je maatschappelijk bezig wil zijn;
– Als je graag verantwoordelijkheid neemt;
– Als je rechtstreeks invloed wil hebben op de vereniging.

Klik op de vacatures voor meer informatie

Vacature bestuurslid EVN

Vacature Penningmeester EVN

Huidige bestuur:
Arjan Wietses, voorzitter.
Zijn dochter had epilepsie en is sinds dit jaar aanvals- en medicatievrij. Treed in 2018 af als bestuurslid. Professioneel werkzaam als eigenaar van April Six Management.
Ada van ’t Hoendertal, secretaris en a.i. portefeuille lotgenotencontact. Haar dochter heeft epilepsie en treed ook in 2018 af als bestuurslid. Werkzaam als zelfstandig financieringsprofessional en projectmanager.
Floris van Puijenbroek, portefeuille landelijk bureau. Heeft zelf epilepsie en is werkzaam als strategisch adviseur.
Henk Marell, portefeuille belangenbehartiging. Heeft zelf epilepsie en is vrijwilliger in gewest zuid-oost.
Chiel Vink, portefeuille informatievoorziening. Heeft zelf epilepsie en is toezichthouder bij Inovum zorginstelling.
VACANT, penningmeester

Twijfel je nog?
Neem contact op. Vragen kan altijd! En je kan altijd een tijdje proefdraaien om te bekijken of het wat voor je is.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Arjan Wietses (voorzitter) a.wietses@epilepsievereniging.nl  of 06-14047432

Wij kijken uit naar je reactie per mail aan a.wietses@epilepsievereniging.nl