Fotowedstrijd met als thema: ‘Yes, I Can’

In het kader van Internationale Epilepsie Dag 2016 organiseert het International Bureau for Epilepsy (IBE) een fotowedstrijd met het thema ‘Yes, I can’ (Ja, ik kan het!). Om te laten zien dat iemand obstakels heeft overwonnen, of succes heeft bereikt ondanks zijn of haar epilepsie. De beste foto’s zullen tentoongesteld worden tijdens de International Epilepsy Day expositie die plaatsvindt in het Europees Parlement in Straatsburg van 1 tot 5 februari 2016.

De Internationale Epilepsie Dag valt in 2016 op maandag 8 februari.

IBE Fotowedstrijd

De fotowedstrijd

Alle inzendingen worden geplaatst in een fotogalerij op de Internationale Epilepsie Dag website: www.epilepsy.org (Engelstalig).

De fotowedstrijd heeft twee categorieën:

1. Foto’s genomen met een smartphone of tablet.
  2. Foto’s genomen met een regulier fototoestel.

De prijswinnaar in elke categorie wint een geldbedrag van US$ 1.000 (éénduizend dollar).

Doe mee!

Iedereen van over de hele wereld mag meedoen met deze wedstrijd. Stuur uw foto in vóór 10 januari. Lees hieronder goed wat de regels zijn van de wedstrijd.

De EVN behoort niet tot de organisatie van de fotowedstrijd. Voor meer informatie over de fotowedstrijd kunt u contact opnemen met IBE via hun website ibe-epilepsy.org of e-mail ibedublin@eircom.net (beide Engelstalig).

Wedstrijd reglement

• Foto’s moeten ‘het gevoel van overwinning’ in beeld brengen.
  • Foto’s moeten de hashtag #epilepsyday erin verwerkt hebben (bv. geschreven op een kaart, of via een andere artistieke uiting).
  • Foto’s moeten per e-mail verstuurd worden aan: ibedublin@eircom.net.
  • Foto’s moeten minimaal 1 MB groot zijn, en bij voorkeur 300 dpi (vooral voor foto’s genomen met reguliere fototoestellen).
  • Foto’s mogen genomen zijn met een reguliere fototoestel, een smartphone of een tablet.
  • Deelnemers moeten hun naam, postadres, leeftijd (als ze jonger zijn dan 21 jaar) en e-mailadres duidelijk vermelden.
  • Elke inzending moet in zijn geheel het originele werk zijn van de deelnemer, moet een titel hebben (in het Engels) en aangeven waar de foto is genomen (locatie).
  • Elke persoon in de foto moet zijn/haar expliciete toestemming verlenen voor het nemen van de foto, en het delen van de foto.
  • Door deel te nemen aan deze fotowedstrijd geeft de deelnemer hierbij toestemming aan IBE voor gratis online publicatie van de foto, publicatie in andere IBE media en om de foto te gebruiken als onderdeel van de expositie in het Europees Parlement in Straatsburg van 1 tot 5 februari 2016.
  • Sluitingsdatum voor de fotowedstrijd is 10 januari 2016 en alle inzendingen moeten elektronisch opgestuurd worden.
  • De winnende inzendingen worden bekend gemaakt op Internationale Epilepsie Dag – 8 februari 2016.
  • Deelnemers jonger dan 16 jaar moeten toestemming hebben van hun ouder/voogd om deel te nemen aan deze fotowedstrijd.
  • Er is geen limiet aan het aantal foto’s dat een deelnemer mag inzenden.
  • De uitslag van de jury is sluitend, hierover kan niet worden gecorrespondeerd.
  • IBE neemt het recht om inzendingen te diskwalificeren als deze regels worden overtreden.