EVN regiocoördinatoren bezoeken Hans Berger Kliniek

Recentelijk bezochten twaalf regiocoördinatoren van de Epilepsie Vereniging Nederland (EVN) Gewest Midden-Oost Kempenhaeghe locatie Hans Berger Kliniek. Ze kregen uitleg over de multidisciplinaire werkwijze en ze kregen een rondleiding door de kliniek. Men was onder de indruk van de betrokkenheid van de medewerkers en de uitgebreide zorg die in Oosterhout wordt geboden.

De dag werd georganiseerd op verzoek van de regiocoördinatoren zelf. Cobi Melsen, manager V&V en Opnameafdelingen Hans Berger Kliniek: “Je merkt dat de regiocoördinatoren zelf goed op de hoogte zijn over epilepsie. Daardoor konden we meer inhoudelijk ingaan op wat Kempenhaeghe doet. Het was een zeer betrokken club die we graag hebben ontvangen.”