Voorlichting professionals

Het Epilepsiefonds (EF) verzorgt in samenwerking met de Epilepsie Vereniging Nederland op verzoek voorlichtingsbijeenkomsten over epilepsie, ondersteund met beeldmateriaal en folders. Een professionele voorlichter geeft voorlichting en beantwoordt vragen.

De voorlichting wordt (eventueel in overleg) aangepast aan de betreffende doelgroep. De doelgroepen zijn divers, zoals werkers in de zorg, bij EHBO-verenigingen, in de bedrijfshulpverlening. Voor een voorlichtingsbijeenkomst wordt een vergoeding gevraagd. De bijeenkomst kan zowel overdag als ’s avonds op locatie worden gegeven.

Hoe kan voorlichting aangevraagd worden?

Voor informatie en/of het maken van een afspraak, kunt u bellen met 030 – 63 440 63 en vragen naar Corry van Dalen. U kunt ook een e-mail sturen naar info@epilepsiefonds.nl.