Cursus ‘Je epilepsie de baas?!’

EVN_button_cursus_epdebaas_rondehoek_270x286pix

De bedoeling van de cursus is om mensen met epilepsie en ouders van een kind met epilepsie te ondersteunen en te versterken in het ‘leven met epilepsie’. Want je krijgt vaak te horen ‘dat je er maar mee moet leren leven’, maar HOE je dat doet, dat wordt er niet bij gezegd.
En dat is waar de cursus mee wil helpen, leren leven met de aandoening epilepsie. Het doel van de cursus is om mensen een steuntje in de rug te geven, hen te leren om zelf de regie te voeren over hun leven mét epilepsie.

De cursus wordt gegeven door getrainde ervaringsdeskundigen. Naast een opleiding als cursusbegeleider kunnen zij altijd putten uit eigen ervaring. En dat maakt deze cursus zo bijzonder!

Verder bestaat de cursus uit vijf losse bijeenkomsten van twee uur of een driedaags weekend. Hierin komen verschillende onderwerpen aan bod komen. Er wordt gestart bij een minimum van acht deelnemers; het maximum aantal deelnemers is twaalf.

 

Interesse?

Wilt u deelnemen aan een cursus of wilt u meer informatie, neem dan contact op met het landelijk bureau: info@epilepsievereniging.nl of 030 – 634 40 62.  Bij voldoende belangstelling kan ook in uw regio een cursus starten.

Deze pagina delen