Heilbron

Leden van de Epilepsie Vereniging Nederland en hun gezinsleden kunnen zich tegen gunstige voorwaarden verzekeren via Heilbron, onze tussenpersoon voor zorgverzekeringen.
Heilbron, de nieuwe naam van SUCSEZ, is speciaal voor EVN-leden een collectieve zorgverzekeringsovereenkomst aangegaan met een aantal verzekeraars.

Als lid van de Epilepsie Vereniging Nederland profiteert u zo niet alleen van korting op uw zorgverzekering. De collectiviteitsafspraken die wij met Heilbron hebben gemaakt gaan verder:

  • Heilbron is het directe aanspreekpunt voor al uw vragen over polisvoorwaarden, declaraties, vergoedingen en zorgverleners. Ook bij eventuele problemen met uw zorgverzekeraar kunt u op hun deskundige bemiddeling vertrouwen. Zij garanderen een snel antwoord op uw vraag, zonder wachttijden of keuzemenu’s.
  • U profiteert van een unieke door Heilbron ontwikkelde internetmodule (zie punt 6. van onderstaande vragenlijst) voor de vergelijking van premies en voorwaarden. Deze module helpt u de meest geschikte zorgverzekering uit het aanbod te kiezen.

Kortingspercentages 2019

U kunt een keuze maken uit de volgende zorgverzekeraars:

Zorgverzekeraar Basis-verzekering Aanvullende verzekering Tandarts verzekering
Aevitae (VGZ) 6% korting 10% korting 10% korting
Nationale Nederlanden 9% korting 12% korting 12% korting
OHRA* 8% korting 5% korting 5% Korting
ONVZ 3% korting 7% korting 7% korting
VGZ* 6% korting 5% korting 0% korting

*)   Bij deze verzekeraar geldt voor een enkel pakket een afwijkende korting

Chat met specialist

Chat met één van de medewerkers van Heilbron. Zij kunnen u zo sneller van dienst zijn. Indien er medewerkers beschikbaar zijn bij Heilbron staat er in de vergelijkingsmodule rechtsboven een button met de tekst “start chat”. Ga naar de vergelijkingsmodule »

Stapsgewijs naar een lagere premie

1. Bent u lid van de Epilepsie Vereniging Nederland?
JA, ga naar de volgende vraag. NEE, ga naar 5.

2. Weet u zeker dat uw huidige verzekeraar aansluit op uw persoonlijke situatie?
JA, ga naar de volgende vraag. NEE, ga naar 6.

3. Bent u al verzekerd bij één van de 6 zorgverzekeraars uit de kortingstabel?
JA, ga naar de volgende vraag. NEE, ga naar 6.

4. Profiteert u al van korting via de Epilepsie Vereniging Nederland?
JA, ga naar 7. NEE, ga naar 8.

5. Het is hoog tijd om lid van de Epilepsie Vereniging Nederland te worden!
Wanneer u lid bent, regelt Heilbron de korting op uw zorgverzekering, zij zijn te bereiken op 088 – 12 10 222. Ga naar Lid worden!

6. Klik hier en vergelijk eenvoudig via een aantal stappen de zorgverzekering die het beste bij u past. Komt u er niet uit of heeft u geen beschikking over internet?
Bel dan 088 – 12 10 222.

7. Proficiat, u haalt al het maximale uit de collectiviteitsafspraken tussen de EVN en Heilbron!

8. Om direct te profiteren van korting op uw zorgverzekering via de Epilepsie Vereniging Nederland kunt u bellen met Heilbron 088 – 12 10 222 en zij regelen de rest, of klik hieronder op de naam van uw huidige verzekeraar en vul uw gegevens in.
Deze kunt u printen, invullen en opsturen naar Heilbron. Indien u Heilbron als intermediair benoemt, krijgt u bovendien meer service zonder dat de premie stijgt.

Als u kiest voor de collectieve zorgverzekering van de Epilepsievereniging via Heilbron, profiteert u naast financieel voordeel ook van de extra service en het persoonlijke advies van Heilbron.

Nationale Nederlanden
OHRA
ONVZ
VGZ

Aevitae kan niet via een intermediairverklaring.

De Epilepsie Vereniging Nederland  is op geen enkele wijze intermediair en u kunt voor vragen of nadere informatie over deze verzekering geen contact met de Epilepsie Vereniging Nederland  opnemen.

 

Deze pagina delen