Verzekeringen

Sommige verzekeraars vergoeden (deels) het lidmaatschap.
Bekijk hier het overzicht lidmaatschapsvergoeding patiëntenvereniging 2019.

De EVN heeft daar waar epilepsie een belemmering scheen te vormen voor allerlei verzekeringen voor haar leden deze belemmeringen ‘opgelost’ via de samenwerking met drie gemotiveerde en ervaringsdeskundige adviesbureaus:

  • Heilbron
  • Ocean Groepsverzekeringen
  • ICZ, intermediair voor chronisch zieken

Zorgverzekering via Heilbron en via Ocean Groepsverzekeringen

Heilbron

Leden van de Epilepsie Vereniging Nederland en hun gezinsleden kunnen zich tegen gunstige voorwaarden verzekeren via Heilbron, onze tussenpersoon voor zorgverzekeringen. Heilbron is speciaal voor EVN-leden een collectieve zorgverzekerings-overeenkomst aangegaan met een aantal verzekeraars. Als lid van de Epilepsie Vereniging Nederland profiteert u zo niet alleen van korting op uw zorgverzekering. De collectiviteitsafspraken die wij met Heilbron hebben gemaakt gaan verder.
Lees meer »

Ocean Groepsverzekeringen – Delta Lloyd

Uw zorgverzekering via Ocean Groepsverzekeringen – EVN – Nationale Nederlanden

Wist u dat u als lid van EVN een zorgverzekering bij Nationale Nederlanden kunt afsluiten, of uw huidige verzekering kunt oversluiten, met een korting van 8% op de basisdekking en 12% op de aanvullende pakketten. Een groot voordeel is dat er een standaard acceptatie geldt voor de aanvullende dekkingen (behalve de twee hoogste aanvullende tandartsverzekeringen).
Bent u nieuwsgierig geworden wat voor u het voordeel kan zijn?
Ga dan naar de website van Ocean Groepsverzekeringen, www.oceangroepsverzekeringen.nl en klik op de link Zorgverzekering.

Verzekeringen via ICZ – intermediair voor chronisch ziekenlogo ICZ

ICZ is gespecialiseerd in een aantal specifieke verzekeringen, geënt op de toepassing voor chronisch zieken. Dit doet ICZ omdat zij veel toegevoegde waarde kunnen leveren voor mensen met een chronische ziekte. Als specialist in financiële dienstverlening in combinatie met eigen ervaringsdeskundigheid als diabetici. U kunt bij ICZ terecht voor adviezen over en begeleiding bij het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering.

Lees meer »

Overige verzekeringen via Ocean Groepsverzekeringen

Ocean Groepsverzekeringen is een intermediair voor doelgroepspecifieke verzekeringen. Ocean heeft in samenwerking met de EVN nog een aantal verzekeringen ontwikkeld, waarbij epilepsie niet wordt uitgesloten en/of geen extra premie wordt geheven.

  • de uitgebreide rechtsbijstandverzekering
  • een reis- en annuleringsverzekering
  • een ongevallenverzekering

Lees meer »

Lid worden

Let op: Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om u via de EVN te verzekeren, moet u lid zijn. Bent u dat nog niet, ga dan naar ‘Lid worden‘.

Deze pagina delen