Word lid

Vergoeding contributie

Vergoedt uw zorgverzekeraar ook (een deel van) de contributie van uw patiëntenvereniging?
Vraag dan bij het Landelijk bureau van de EVN een bewijs van betaling aan.
Ga naar het overzicht vergoeding lidmaatschap patiëntenverenigingen»

Waarom lid worden? Een investering met effect, juist nu!

Als je epilepsie hebt, merk je dit dagelijks en je naasten ook. Door medicijngebruik, eventuele aanvallen of bijwerkingen, maar ook omdat je met epilepsiezorg en zorgverlening te maken hebt of krijgt. Afhankelijk van de levensfase dienen er zich vragen aan. Dan kunt u bij ons terecht.

Ook financiële gevolgen gaan steeds meer tellen. De eigen bijdrage neemt toe, de invloed van de verzekeraar op vergoeding ook. En buiten de zorg heeft epilepsie gevolgen voor opleiding, werk, school, verzekeringen of verkeersdeelname.

Een krachtige belangenorganisatie voor mensen met epilepsie is meer dan ooit noodzakelijk. Een organisatie van mensen die weten wat epilepsie is en wat het betekent. Een organisatie die mensen met epilepsie verbindt, informeert en sterker maakt en bovendien nog financiële voordelen oplevert.

Wat biedt het lidmaatschap?

Bovendien waardeert een deel van de zorgverzekeraars een lidmaatschap en is bereid dat te vergoeden.
Dat is de Epilepsie Vereniging Nederland. Een vereniging die uw lidmaatschap meer dan waard is.
Word lid, juist nu! Voor 30 euro per jaar een full service pakket.

Epilepsie heb je nooit alleen en een krachtige EVN is er voor u!