Gewest Middenoost

De provincies Overijssel, Gelderland en Noordoost Polder vormen samen het gewest Middenoost.

Bep Lentink
Telefoon: 0318-420351
E-mail: middenoost@epilepsievereniging.nl

Regiocoördinatoren in dit gewest organiseren activiteiten, met name voorlichtingsbijeenkomsten, voor mensen met epilepsie.

Bij het organiseren van activiteiten wordt samengewerkt met ziekenhuizen, neurologen, de epilepsieconsulent, epilepsieverpleegkundigen en met (landelijke) doelgroepen van de EVN zelf.

Heeft u zelf ideeën of wensen voor onderwerpen of activiteiten waar aandacht aan gegeven moet worden, stuur ons dan een e-mail. We bekijken graag samen met u of en hoe we dit kunnen oppakken.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures binnen gewest Middenoost. Maar indien u toch belangstelling heeft, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de coördinator vrijwilligers van de EVN, e-mail: vrijwilligers@epilepsievereniging.nl