De EVN is binnenkort te zien bij ‘Mijn Leven, Mijn Gezondheid’ op RTL4!

MijnLevenMijnGezondheidBanner

De Epilepsie Vereniging Nederland (EVN) heeft meegewerkt aan een onderdeel van het programma ‘Mijn Leven, Mijn Gezondheid’, aflevering 4, welke twee keer wordt uitgezonden op RTL4.
De eerste uitzending is op zondag 8 februari om 11.30 uur bij RTL4. De tweede uitzending is op zaterdag 14 februari om 13.00 uur bij RTL4.

Mijn Leven, Mijn Gezondheid is een lifestyle tv-magazine waarbij gezondheid, zorg, inspanning, ontspanning en het goede leven voorop staan. De makers van het programma willen de kijkers informeren, inspireren, motiveren en uiteindelijk activeren voor een gezond, actief en goed leven. Dit wordt gedaan door in elke aflevering aan elkaar gerelateerde onderwerpen te behandelen.

Wij wensen u veel kijkplezier!

 

Daarnaast staat de EVN aanstaande zaterdag 7 februari, van 10.00 – 17.30 uur met een voorlichtingsstand op de Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. De stand van de EVN is te vinden bij RTL4 ‘Mijn Leven, Mijn Gezondheid’. Komt u ook?

Deze pagina delen