Controle op de poli

Vrijdag 13 april

Vanochtend ben ik naar het ziekenhuis geweest voor een controle van mijn wond en hebben we het gehad over hoe het nu met me gaat. Alleen dr. van Rijen en Janine waren erbij. Mijn wond zag er prima uit en is nog druk bezig met genezen. Er moest verder nog veel ingepland worden, opnieuw een gezichtsveldonderzoek, een afspraak met de oogarts en een nieuwe MRI-scan. Alles wat ik vertelde over hoe het fysiek en mentaal met me gaat, was herkenbaar, zei de neurochirurg. Het is een periode wat je de tijd moet geven en het is zeker niet verkeerd dat ik dan professionele hulpverlening vraag. Het gesprek was verder goed en dus is het doorgaan zoals het nu gaat, ook al gaat het met veel ups en downs. Na het gesprek ben ik nog naar de afdeling geweest om een doos Merci aan de verpleegkundigen te geven. Het was leuk om even tegen hun te kunnen zeggen dat het beetje bij beetje de goede kant opgaat en dat zij afgelopen maanden natuurlijk superfijne verpleegkundigen zijn geweest voor mij.

 

 

Deze pagina delen