Routebeschrijving kantoor EVN

Indien u met de auto reist:

Vanuit de richting Amsterdam (A2)
U volgt de A2 richting Utrecht tot aan knooppunt Oudenrijn. Bij Knooppunt Oudenrijn de afslag A12 / Arnhem volgen. Vervolgens direct de parallelbaan op richting A27 Houten en bij knooppunt Lunetten de afslag A27 Breda nemen. Op de A27 neemt u afrit 29, Houten. Op de rotonde neemt u de tweede afslag richting Houten. Op de volgende rotonde neemt u de eerste afslag naar ‘De Staart’ richting Houten.
** Lees verder bij vervolg routebeschrijving vanuit alle richtingen.

Vanuit de richtingen Den Bosch / Breda (A27)
U volgt de A27 richting Utrecht tot aan het knooppunt Everdingen. Vanaf de A27 neemt u afrit 29, Houten. Op de rotonde neemt u de tweede afslag naar ‘De Staart’ richting Houten.
** Lees verder bij vervolg routebeschrijving vanuit alle richtingen.

Vanuit de richtingen Den Haag / Arnhem (A12)
U volgt de A12 tot aan het knooppunt Oudenrijn. Bij knooppunt Oudenrijn vervolgens direct de parallelbaan op richting A27 Houten en neem bij knooppunt Lunetten de afslag A27 Breda. Op de A27 neemt u afrit 29, Houten. Op de rotonde neemt u de tweede afslag richting Houten. Op de volgende rotonde neemt u de eerste afslag naar ‘De Staart’ richting Houten.
** Lees verder bij vervolg routebeschrijving vanuit alle richtingen.

Vanuit de richting Amersfoort
U volgt de A28 tot aan het knooppunt Rijnsweerd. Hier gaat u de A27 op richting Breda. Vanaf de A27 neemt u afrit 29, Houten. Op de rotonde neemt u de tweede afslag richting Houten. Op de volgende rotonde neemt u de eerste afslag naar ‘De Staart’ richting Houten.
** Lees verder bij vervolg routebeschrijving vanuit alle richtingen.

Vanuit de richting Hilversum (A27)
U volgt de A27 richting Breda. Vanaf de A27 neemt u afrit 29, Houten. Op de rotonde neemt u de tweede afslag richting Houten. Op de volgende rotonde neemt u de eerste afslag naar ‘De Staart’ richting Houten.
** Lees verder bij vervolg routebeschrijving vanuit alle richtingen.

** Vervolg routebeschrijving vanuit alle richtingen
Per auto bereikt u ons via de rijksweg A27, afslag Houten. U komt uit op de rondweg om Houten heen. Deze rijdt u rechts op. U volgt de borden richting kantorenpark De Molenzoom. Bij de derde verkeerslichten gaat u linksaf. Bij de eerste rotonde linksaf richting Molenzoom, bocht naar rechts en bij tweede rotonde rechtdoor. Hierna volgt u de rondweg, onder het spoor door, tot aan de derde rotonde. Op deze rotonde slaat u linksaf richting kantorenpark De Molenzoom. U rijdt dan op De Molen. Aan uw rechterhand op nummer 35 ziet u al snel (net na de bocht naar links) het kantoor van het Epilepsie Fonds. In Houten kunt u per auto alleen via de rondweg een wijkdeel inrijden. Tussen de wijken onderling is geen verbinding. De Epilepsie Vereniging Nederland zit in hetzelfde pand op de bovenste verdieping.

Indien u met de trein komt:

Houten is per trein te bereiken. Het kantoor ligt op ca. zeven minuten loopafstand van het station. De treinen vertrekken vanuit Utrecht door de week ieder kwartier richting Houten. Vanuit Tiel en Eindhoven vertrekt er tweemaal in het uur een trein. In het weekend is er een halfuursdienst vanuit Tiel/Eindhoven naar Houten en van Utrecht naar Houten.

Komende vanuit de richting Utrecht volgt u het perron in de tegenovergestelde richting waar u vandaan kwam. Daar neemt u de trap omlaag en slaat u links af wanneer u het station verlaat. Deze weg loopt enigszins omhoog en leidt u naar een rotonde. De doorgaande weg aan deze rotonde heet ‘De Molen’. Wanneer u een minuut of 5 deze weg volgt, treft u aan de linkerkant van de straat ons kantoor.

Komende vanuit de richting Tiel volgt u het perron in de richting waar u vandaan kwam. Daar neemt u de trap omlaag en slaat u links af wanneer u het station verlaat. Deze weg loopt enigszins omhoog en leidt u naar een rotonde. De doorgaande weg aan deze rotonde heet ‘De Molen’. Wanneer u een minuut of 5 deze weg volgt, treft u aan de linkerkant van de straat ons kantoor.

 

Terug naar Contact »

Deze pagina delen