Bezoek!

Vrijdag 23 februari

Vandaag werd ik wakker met pijn aan mijn hoofd en ik voelde me misselijk. Daar kon ik snel pijnstillers voor krijgen, zodat in de loop van de ochtend de pijn minder werd. Deze ochtend kreeg ik ook bezoek. Dat was nog eens leuk! Ik kreeg bezoek van iemand die ik in december heb leren kennen. Zij werd op de laatste dag van november geopereerd vanwege epilepsie. Zij had ook epilepsie in de hippocampus. Het verschil was alleen dat zij het rechts had en ik links. We hebben veel contact via de mail, ontzettend leuk en fijn dat we op die manier ervaringen kunnen uitwisselen en met vragen bij elkaar terecht kunnen. Vooral dat we beiden praten met iemand die hetzelfde doormaakt, is fijn. Ze had ook een kaart voor me meegenomen en een mand met lekker veel fruit, fruitsapjes en een chocoladereep. Ontzettend lief van haar! Ik hoop dat we in de toekomst nog steeds goed contact kunnen houden en samen misschien van de zomer nog iets kunnen afspreken!

Vanmiddag komen mijn zus en moeder nog langs, dat is natuurlijk ook fijn. Dat wordt vast een rustige middag, met een beetje kletsen en dan weer een beetje bijkomen. Deze dag is best goed ingedeeld zo, ik voel dat een beetje meer contact hebben met familie en vrienden niet verkeerd is. Ik hoop dat er dit weekend ook nog wat mensen even kort langs willen komen. Dat geeft toch best wel een fijn gevoel.

Na 2 dagen begin ik me helaas wel te irriteren dat mijn linkeroor dicht zit. Het voelt en lijkt alsof ik opeens half doof ben geworden. Ik heb gemerkt dat door de operatie er veel opgedroogd bloed in mijn oor en ook achter mijn oor zit. Niet zo lekker, maar volgens mij mag ik binnenkort douchen. Misschien mag ik dan ook voorzichtig mijn hoofd wassen. Mijn haar wassen is natuurlijk wel wat ingewikkelder na een operatie aan je hoofd.

Cadeau

Deze pagina delen