Familiedag met Algemene Leden Vergadering

De Apenheul
J.C. Wilslaan 21
Apeldoorn

Op zaterdag 14 april 2018 organiseert de Epilepsie Vereniging Nederland een familiedag in combinatie met de Algemene Leden Vergadering in de Apenheul te Apeldoorn.

Epilepsie Vereniging Nederland organiseert voor haar leden op zaterdag 14 april 2018 een Familiedag met Algemene Leden Vergadering. Dit jaar organiseert EVN deze dag in de Apenheul te Apeldoorn en geniet met uw gezin van een leuke dag uit.

Nog geen lid? Klik dan op deze link Apenheul EVN

Algemene Ledenvergadering (ALV)
Tijdens deze bijeenkomst verantwoordt het bestuur zich over 2017. Daarnaast praat het bestuur u graag bij over de te verwachten ontwikkelingen in 2018.

Financiën 2017
Zoals ieder jaar geeft het bestuur uitleg over de financiële gang van zaken binnen de EVN. Tijdens deze ALV wordt het financiële jaarverslag over 2017 besproken en, na goedkeuring door de leden, vastgesteld.

10:30 – 11:00 uur Ontvangst met koffie/ thee en koek in gebouw De St@art
11:00 – 12:30 uur Algemene Leden Vergadering
12:30 – 17:00 uur Op eigen gelegenheid vertoeven in De Apenheul

Klik hier voor de agenda van de ALV.

Breng een nieuw lid aan en ontvang korting op uw contributie
De EVN wil graag groeien en kan uw hulp hierbij goed gebruiken. Wanneer u als lid van de EVN een nieuw lid aanbrengt, ontvangt u 50% korting op uw contributie over 2019. Voorwaarde is dat het nieuwe lid in ieder geval tot en met december 2019 lid blijft.

Hieronder treft u de verschillende mogelijkheden waaruit u kunt kiezen:

• Deelname ALV en toegang tot het park € 7,50 (vanaf 3 jaar) exclusief parkeerkosten
  • Toegang tot het park (zonder ALV) € 13,00 (vanaf 3 jaar) exclusief parkeerkosten
  • Deelname ALV (alleen parkeerkosten)

De parkeerkosten zijn voor iedereen voor eigen rekening.

Deze locatie is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar goed bereikbaar.
U wilt de familiedag op zaterdag 14 april 2018 toch niet missen?
Alle leden ontvangen per mail een uitnodiging een link om aan te melden, of per post een uitnodiging met aanmeldingsformulier.

Na aanmelding ontvangt u een routebeschrijving naar de Apenheul. Indien u deelneemt aan de ALV ontvangt u uiterlijk een week voorafgaand aan deze vergadering de vergaderstukken.

* Uw toegang tot het park is niet mogelijk zonder vooruitbetaling.

We zien uw aanmelding graag tegemoet!

Monkey

Kaart van de locatie