Epilepsie Café Enschede

Boerderij Bosch
Campuslaan 15
Enschede

Het Epilepsie Café is een ontmoetingsplek voor mensen met epilepsie en hun omgeving. Ook voor professionele zorgverleners staat de deur open.

De opzet is om ongedwongen in een open sfeer met elkaar in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen. Voorlichting over epilepsie en de mogelijke gevolgen in het dagelijks leven staan daarbij centraal. Kortom: heeft u vragen over epilepsie, of wilt u gewoon eens in contact komen met lotgenoten?
U bent van harte welkom.

Op deze avond is Ben Vledder als deskundige aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Ben Vledder is gepensioneerd hoofd verpleegkundige en ambulant Epilepsie verpleegkundige bij SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland).

Inloop vanaf 19.00 u. Het café start om 19.30 u en loopt door tot 21.30 u.

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden dan kan dat via middenoost@epilepsievereniging.nl of telefonisch: 0591 – 562 315 of 06- 13 29 11 17 (Jannie Masselink).

Kaart van de locatie

Kaart wordt geladen...